IndeksGalleryCalendarFAQPencarianPendaftaranAnggotaGroupLogin
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Top posters
jQAF.SKHosba (108)
 
ntahapa2ntah (102)
 
akhimizi (93)
 
Admin (59)
 
alfatoni (59)
 
Abdul Somad (35)
 
tice (31)
 
sppim (23)
 
beta (22)
 
jQAF.SKSiputeh (21)
 
Poll
Forum Menarik?
Ya, Sangat Menarik
35%
 35% [ 51 ]
Ya, Menarik
24%
 24% [ 35 ]
Sederhana Menarik
9%
 9% [ 13 ]
Tidak, Tidak Menarik
7%
 7% [ 10 ]
Tidak, Langsung Tidak Menarik
26%
 26% [ 38 ]
Total Suara : 147
Navigation
 Portal
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian

Share | 
 

 Mau Ke KuliM???

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : 1, 2  Next
PengirimMessage
ntahapa2ntah



Jumlah posting : 102
Registration date : 26.06.08

PostSubyek: Mau Ke KuliM???   Thu 26 Jun 2008, 11:58 pm

Salam,,kepada sahabt2ku sekelian,,ada sapa2 mau hijrah ke kulim silalah pm saya....saya nak balik kota star n kubang pasu...

"pulun kedah pulun"
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
jQAF.SKHosba



Jumlah posting : 108
Lokasi : 06000 Jitra, Kedah
Registration date : 25.02.08

PostSubyek: Re: Mau Ke KuliM???   Fri 27 Jun 2008, 9:24 pm

Ustat ni orang tok kesop ka?
jQAF Kulim masih memerlukan tenaga ustat di sana agaknya.

Tak perasan pulak sapa nak pindah ke kulim. yg dari kulim nak pindah balik mai sini tu ramai la..hehe Very Happy
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.jqafskh.blogspot.com
ntahapa2ntah



Jumlah posting : 102
Registration date : 26.06.08

PostSubyek: Re: Mau Ke KuliM???   Sat 28 Jun 2008, 2:08 pm

ermm.mana plak tau saya owg tok kesop?xlarat dah dok sana..nak balik kg la plak,,kambin,ghebau,ayam itik xdak owg jaga..tlg risik2 sat sapa nak p sana,,pasni kita kira laaa...
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
jQAF.SKHosba



Jumlah posting : 108
Lokasi : 06000 Jitra, Kedah
Registration date : 25.02.08

PostSubyek: Re: Mau Ke KuliM???   Sun 29 Jun 2008, 11:54 am

Tau la. Sdangkan us rusydan JPN pun kenal, inikan pula kawan2 biasa..ar, cari2 tgk la kalau2 ada yang nak pi kulim nun...kesian kat ntahapa2ntah. ternakan dia terbiar...
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.jqafskh.blogspot.com
akhimizi



Jumlah posting : 93
Age : 36
Lokasi : Pulau Langkawi
Registration date : 21.02.08

PostSubyek: Re: Mau Ke KuliM???   Sun 29 Jun 2008, 3:06 pm

Salam...

sampuk sikit, hai alasan ternakan tu tak berapa kukuh la.. hehehe. kalau boleh fikir lah alasan powe2 sikit. org JPN nak tolong pun tumpang gelak ja.. hehehe
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://e-jazirah.bravehost.com
ntahapa2ntah



Jumlah posting : 102
Registration date : 26.06.08

PostSubyek: Re: Mau Ke KuliM???   Mon 30 Jun 2008, 11:13 pm

akhimizi wrote:
Salam...

sampuk sikit, hai alasan ternakan tu tak berapa kukuh la.. hehehe. kalau boleh fikir lah alasan powe2 sikit. org JPN nak tolong pun tumpang gelak ja.. hehehe

KIra tu pun power gak tuu,,kalu xdak sapa tgk haiwan2 tu blh jadi mati kelaparan,,kan dinamakan zalim,,tak gitu ustat mizi kita?,,hahahahah,,nak kata alasan bini,,bujang trang tang tang lagi,,xpa nanti ana cuba pikiaq alasan yang kukuh len plak,,, Rolling Eyes
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ntahapa2ntah



Jumlah posting : 102
Registration date : 26.06.08

PostSubyek: Re: Mau Ke KuliM???   Sat 05 Jul 2008, 1:04 pm

amboi xdak sapa ka nak mai kulim ka?pasan kena buat tawaran hadiah lumayan dah nii..sapa mau mai kulim saya bagi ganjaran berupa.........klau sudi cuba2lah pm saya noo.....
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
alfatoni



Jumlah posting : 59
Age : 36
Registration date : 06.06.08

PostSubyek: Re: Mau Ke KuliM???   Sat 05 Jul 2008, 6:18 pm

Isk,,sian kat ntahapa2ntah deii...tak dak orang layan... ke nak kena wat poster lekat tang pintu pagaq skolah2 j-QAF ..hehe..sorry gu..lawak skit2
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
lebai_jqaf



Jumlah posting : 13
Registration date : 13.06.08

PostSubyek: Re: Mau Ke KuliM???   Sun 06 Jul 2008, 10:44 am

aduhaii kesiann laa nak pindah pun masalahh nooooo solat hajat banyak skett laaa moga lps nie ada laa tuee yang nak menukaq nya........
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
NIN



Jumlah posting : 6
Registration date : 06.07.08

PostSubyek: Re: Mau Ke KuliM???   Sun 06 Jul 2008, 1:12 pm

KESIAN KAT KAWAN KITA NII,,MUNGKIN ADA MASALAH BESAQ YANG PERLU DISELESAIKAN KAT KG DIA..
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
jQAF.SKHosba



Jumlah posting : 108
Lokasi : 06000 Jitra, Kedah
Registration date : 25.02.08

PostSubyek: Re: Mau Ke KuliM???   Wed 16 Jul 2008, 10:10 am

Yang nak ke kulim tu tak dengar lagi la. tapi yang nak keluar dari kulim tu macam ramai jugak dok dengar. Jenuh cari jugak nak jumpak gu nak sama batch n course tu. Tapi nak kata mustahil, dah ada yang dapat. Kena solat hajat la nampaknya kepada sesiapa yang betul2 berkehendak Smile
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.jqafskh.blogspot.com
ntahapa2ntah



Jumlah posting : 102
Registration date : 26.06.08

PostSubyek: Re: Mau Ke KuliM???   Thu 17 Jul 2008, 10:47 am

Yang nak tukaq p aloq sataq takat la ada dalam 10 org,,jenuh pulun berebut....pakai dok sini la gamaknya...
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
jQAF.SKHosba



Jumlah posting : 108
Lokasi : 06000 Jitra, Kedah
Registration date : 25.02.08

PostSubyek: Re: Mau Ke KuliM???   Thu 17 Jul 2008, 11:58 am

Takpa la. sabaq dulu sat. dok sabaq lama dah bulih:)

Doa2 la bagi format bertukar pulak tahun depan. thn ni nak sama batch, sama course. untuk tahun depan mujur2 dapat sama course je, sama batch tak perlu dah ke, ok la tu nanti. Amin...
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.jqafskh.blogspot.com
jQAF.SKSiputeh



Jumlah posting : 21
Lokasi : Kepala Batas
Registration date : 13.06.08

PostSubyek: Re: Mau Ke KuliM???   Thu 17 Jul 2008, 1:27 pm

tak yah tukar la org kulim perlukan hangg tuee ntah apa2 oii kesian kat depa haaaa
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
jQAF.SKHosba



Jumlah posting : 108
Lokasi : 06000 Jitra, Kedah
Registration date : 25.02.08

PostSubyek: Re: Mau Ke KuliM???   Thu 17 Jul 2008, 1:33 pm

aku rasa pun macam tu jugak la siputeh nooo... dok sana dulu la dah alang2 dok sana dah. bak kata orang tua2, dah ghaksi. heheh
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.jqafskh.blogspot.com
ntahapa2ntah



Jumlah posting : 102
Registration date : 26.06.08

PostSubyek: Re: Mau Ke KuliM???   Fri 18 Jul 2008, 1:11 pm

jQAF.SKSiputeh wrote:
tak yah tukar la org kulim perlukan hangg tuee ntah apa2 oii kesian kat depa haaaa
Amboi sedapnya hang ckp,,hang xpalah,,dok umah sendiri,,bini dok dekat,,xpayah bayaq sewa,,api,ayaq,,mkn bini masak,,ayam itik kebau lembu bleh jaga,,leh p mana suka..aku pun nak ghasa gak la balik kg sendiri,,tapi apakan daya,,,sosbsosbosb,,sedih,,bukan perlukan aku sapa nagt aku nii,,hanya insan yang hina lagi nesta,,bukan perlukan aku tapi nak pelokoh aku lagi ada la,,hahhahaaaa..
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
jQAF.SKSiputeh



Jumlah posting : 21
Lokasi : Kepala Batas
Registration date : 13.06.08

PostSubyek: Re: Mau Ke KuliM???   Sat 19 Jul 2008, 1:56 am

aik hang pun ada bini ka ntah apa2
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ntahapa2ntah



Jumlah posting : 102
Registration date : 26.06.08

PostSubyek: Re: Mau Ke KuliM???   Sun 20 Jul 2008, 2:47 pm

jQAF.SKSiputeh wrote:
aik hang pun ada bini ka ntah apa2

ada laa,,,awatnya,,xcaya ka? queen
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
akhimizi



Jumlah posting : 93
Age : 36
Lokasi : Pulau Langkawi
Registration date : 21.02.08

PostSubyek: Re: Mau Ke KuliM???   Sun 20 Jul 2008, 2:48 pm

aku rasa aku kenal sangat dah dengan ntahapaapatah tu... ahahaha dr cerita dia aku dah dpt agak dah sapa lagi di kulim yang kelaku macam tu kalau bukan.... hehehe tak mau sebut la nama dia. hahaha....
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://e-jazirah.bravehost.com
ntahapa2ntah



Jumlah posting : 102
Registration date : 26.06.08

PostSubyek: Re: Mau Ke KuliM???   Sun 20 Jul 2008, 2:50 pm

akhimizi wrote:
aku rasa aku kenal sangat dah dengan ntahapaapatah tu... ahahaha dr cerita dia aku dah dpt agak dah sapa lagi di kulim yang kelaku macam tu kalau bukan.... hehehe tak mau sebut la nama dia. hahaha....

Syuutttttttttttttttt..enta nagt,,buat lece..biaq pecah diperut terborai xpa,,nagn pecah kat mulut berteraboq..enta xbaut tasmik ka ust mizi?
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
jQAF.SKSiputeh



Jumlah posting : 21
Lokasi : Kepala Batas
Registration date : 13.06.08

PostSubyek: Re: Mau Ke KuliM???   Mon 21 Jul 2008, 10:43 am

aku kannya tak caya ntah apa2 oii cuma aku tak tauu jaaaa........... hehehehe
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ntahapa2ntah



Jumlah posting : 102
Registration date : 26.06.08

PostSubyek: Re: Mau Ke KuliM???   Tue 22 Jul 2008, 10:35 am

jQAF.SKSiputeh wrote:
aku kannya tak caya ntah apa2 oii cuma aku tak tauu jaaaa........... hehehehe

dahla weii satgi owg marah palkk,,ni bukan topik tanya ada bini ka takdak bini,,ni topik sapa mau pindah mai kulim,,ahlan wasahlan,,aku kena bagi ganjaran dah....sapa mau hadiahnya berupa:

1. Tiket bola grandstand menyaksikan semi final kedah kat std darulaman
2.Tiket bola grandstand kat bukit jalil beserta nagn tiket bas pree,,makan,minum semua package(kalu kedah leh masuk la-23.8.08),,cepat nagn terlambat...sapa cepat dia punya dulu...
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
jQAF.SKSiputeh



Jumlah posting : 21
Lokasi : Kepala Batas
Registration date : 13.06.08

PostSubyek: Re: Mau Ke KuliM???   Thu 24 Jul 2008, 11:50 am

aku cadang hang pindah trgganu la ntah apa oii sngg skett baru dekat ngn kekasih hati pujangga jantng kalu hang balik kbg pasu pun aku rasa org kg hang tak berapa suka kat hang dahhh... kalu p trgganu mantapp laaaa
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ntahapa2ntah



Jumlah posting : 102
Registration date : 26.06.08

PostSubyek: Re: Mau Ke KuliM???   Thu 24 Jul 2008, 12:44 pm

jQAF.SKSiputeh wrote:
aku cadang hang pindah trgganu la ntah apa oii sngg skett baru dekat ngn kekasih hati pujangga jantng kalu hang balik kbg pasu pun aku rasa org kg hang tak berapa suka kat hang dahhh... kalu p trgganu mantapp laaaa
hang ni nak habaq pun cover2 la sket,, ni terang menderang hang p habaq,,habih la akuu,,aku punya dok cover,,ada member palk buat ghaplah,,owg kg kalu aku xbalik seminggu dok tanya ooooooooooo..
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
jQAF.SKSiputeh



Jumlah posting : 21
Lokasi : Kepala Batas
Registration date : 13.06.08

PostSubyek: Re: Mau Ke KuliM???   Thu 24 Jul 2008, 1:16 pm

cover apa wei menikah mana bleh cover kena hbq kat org laa nak aku hbq kat us rushdan ka...........

trgganu ker kbg pasu pasu
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: Mau Ke KuliM???   Today at 6:18 am

Kembali Ke Atas Go down
 
Mau Ke KuliM???
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 2Pilih halaman : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Forum Komuniti j-QAF JPN Kedah :: Macam-macam j-QAF :: Pertukaran Guru Pendidikan Islam Program j-QAF-
Navigasi: