IndeksGalleryCalendarFAQPencarianPendaftaranAnggotaGroupLogin
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Top posters
jQAF.SKHosba (108)
 
ntahapa2ntah (102)
 
akhimizi (93)
 
Admin (59)
 
alfatoni (59)
 
Abdul Somad (35)
 
tice (31)
 
sppim (23)
 
beta (22)
 
jQAF.SKSiputeh (21)
 
Poll
Forum Menarik?
Ya, Sangat Menarik
35%
 35% [ 51 ]
Ya, Menarik
24%
 24% [ 35 ]
Sederhana Menarik
9%
 9% [ 13 ]
Tidak, Tidak Menarik
7%
 7% [ 10 ]
Tidak, Langsung Tidak Menarik
26%
 26% [ 38 ]
Total Suara : 147
Navigation
 Portal
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian

Share | 
 

 BILA NAK MERIAH?

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
akhimizi



Jumlah posting : 93
Age : 36
Lokasi : Pulau Langkawi
Registration date : 21.02.08

PostSubyek: BILA NAK MERIAH?   Wed 21 May 2008, 4:27 pm

Salam...

Bila nak meriah. Jangankan guru-guru j-QAF pegawai pun tak ikut serta. Bila nak meriah. Ishk.... ni bukan komen ni realiti ni. Jangan marah noooo.... hehehe. sekali sekala kena juga sarohah sikit.
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://e-jazirah.bravehost.com
jQAF.SKHosba



Jumlah posting : 108
Lokasi : 06000 Jitra, Kedah
Registration date : 25.02.08

PostSubyek: Re: BILA NAK MERIAH?   Thu 17 Jul 2008, 1:17 pm

Ni dah makin meriah dah. Tapi belum betol2 meriah lagi. byk daerah lagi tak join ni. silap kat mana agaknya yang daerah lain tak join?
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.jqafskh.blogspot.com
ntahapa2ntah



Jumlah posting : 102
Registration date : 26.06.08

PostSubyek: Re: BILA NAK MERIAH?   Fri 18 Jul 2008, 1:17 pm

Sabaqlah sahabat2ku sekelian,,pasni meriah dah kot memandangkan usia porum ni masih baghu,,so kena sabaq la sket,,kita nagn anak murid kat sek pun leh sabaq inikan pula porum,,macm owg tua2 kata la,,xkan budak2 baghu beranak nak lari teruih,,kena la mengesot,,merangkak dulu,,so harap2 lah bersabq noo...
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
jQAF.SKSiputeh



Jumlah posting : 21
Lokasi : Kepala Batas
Registration date : 13.06.08

PostSubyek: Re: BILA NAK MERIAH?   Sat 19 Jul 2008, 1:44 am

betoi kata ntah apa2 tuee mcm ntah apa2 ada anak heeeheee.....
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Admin
Admin


Jumlah posting : 59
Age : 38
Registration date : 16.02.08

PostSubyek: Re: BILA NAK MERIAH?   Sun 20 Jul 2008, 11:31 am

ntahapa2ntah ni JU ka?boleh la berkongsi ilmu di sini kalau macam tu. jgn kedekut ilmu, tak baik Very Happy

_________________
Kita Sama Sahaja
Bezanya Cuma Amalan Kita
Aku Dengan Caraku Yang Sederhana
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://jqafkedah.forumotion.com
ntahapa2ntah



Jumlah posting : 102
Registration date : 26.06.08

PostSubyek: Re: BILA NAK MERIAH?   Sun 20 Jul 2008, 2:45 pm

Admin wrote:
ntahapa2ntah ni JU ka?boleh la berkongsi ilmu di sini kalau macam tu. jgn kedekut ilmu, tak baik Very Happy

ju ka, tak ka, tak penting,,yang penting sama2 kita memertabatkan hasrat n cita2 yang diamanahkan kepada kita oleh Allah S.N.W,,soal ju ka xka,,letak dibelakang,,semua akan dihisab di akhirat kelak nanti,,adakah amanah yang dipertanggungjawabkan kepada kita telah dilaksanakan,,bagi ana xjadi ju pun xpa kot,,ada pa sgt,,semua tu doniaaaaaaaaaaa.....yang penting nawaitu n hadaf kita mau clear..tak gitu kawan2?melawak ja kawan2 nak bagi panas sket,,dok mandom ja.... cheers
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
senyum



Jumlah posting : 4
Registration date : 04.08.08

PostSubyek: Re: BILA NAK MERIAH?   Sun 10 Aug 2008, 7:44 pm

ntahapa2ntah ni adalah seorang guru yg berkaliber dan disegani di DKBB..beliau juga seorang yg peramah dan periang.. segala aktiviti dirancang dan disusun dengan teliti..segala gerak kerja dilaksanakan dengan penuh amanah...alhamdulillah...dan hari ini beliau telah dilantik secara rasmi sbg JU..sekalung tahniah utk ntahapa2ntah..
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
senyum



Jumlah posting : 4
Registration date : 04.08.08

PostSubyek: Re: BILA NAK MERIAH?   Sun 10 Aug 2008, 7:46 pm

nak bg meriah lg dan org lebih cakna..patik cadangkan agar kita buat baju yg ada website ni atau pun yg lebih baik kita buat sticker yg memaparkan website ni utk dilekatkan pd cermin kete..ada respon..
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
jQAF.SKHosba



Jumlah posting : 108
Lokasi : 06000 Jitra, Kedah
Registration date : 25.02.08

PostSubyek: Re: BILA NAK MERIAH?   Mon 11 Aug 2008, 11:08 am

Cantik jugak cadangan SENYUM ni. Cuma sape yang nak take action tu taktau la. Sape pandai design baju angkat tangan
:-D
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.jqafskh.blogspot.com
akhimizi



Jumlah posting : 93
Age : 36
Lokasi : Pulau Langkawi
Registration date : 21.02.08

PostSubyek: Re: BILA NAK MERIAH?   Thu 20 Nov 2008, 12:53 pm

cantik memang cantik. tapi sapa nak urus?>
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://e-jazirah.bravehost.com
alfatoni



Jumlah posting : 59
Age : 36
Registration date : 06.06.08

PostSubyek: Re: BILA NAK MERIAH?   Thu 27 Nov 2008, 1:43 pm

Em,ana perhati hanya nama-nama yang sama ja duk bagi respon. Rasa yang lain hanya baca je kot,tak berminat nak taip keybord No
Yang setengah lagi bukan selalu masuk layari internet, skali-skala ja dekat cc plak tu. Terkejar-kejar masa RM2.00 sejam kan. Takpe la Admin...buat la t'shirt,stiker dan seumpamanya, kita usaha hidayah dari Allah.
OK,sapa yang nak tolong laksana idea bernas sila angkat tangan Laughing
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
jQAF.SKHosba



Jumlah posting : 108
Lokasi : 06000 Jitra, Kedah
Registration date : 25.02.08

PostSubyek: Re: BILA NAK MERIAH?   Sat 29 Nov 2008, 5:22 pm

Ar, bab bisnes ni rasanya elok serah kat ntahapa2ntah ja. Dia otai bab bisnes2 ni. Ntahapa2ntah respon la sikit. Ka pulun bercuti sampai tak sempat jengok dah? Very Happy
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.jqafskh.blogspot.com
ntahapa2ntah



Jumlah posting : 102
Registration date : 26.06.08

PostSubyek: Re: BILA NAK MERIAH?   Sun 30 Nov 2008, 11:39 am

jQAF.SKHosba wrote:
Ar, bab bisnes ni rasanya elok serah kat ntahapa2ntah ja. Dia otai bab bisnes2 ni. Ntahapa2ntah respon la sikit. Ka pulun bercuti sampai tak sempat jengok dah? Very Happy
Salam..dia mai dahh,,satgi xlarat layan kot,,ehheheheh,,aku ada dengaq cadangan hampa nak buat sticker,baju,,cantik semua tu cadangan yang menarik,,aku pun tgh design sticker n baju tu,,cumanya nak minta pendapat hampa sket tentang logo jqaf kedah n dia punya moto(bukan moto rg),,nak buat gena,,kot2 ada cadangan sila utarakan..nanti bleh la aku try,cuba,test matching nagn design baju,kala n corak sticker..
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ntahapa2ntah



Jumlah posting : 102
Registration date : 26.06.08

PostSubyek: Re: BILA NAK MERIAH?   Sun 30 Nov 2008, 11:40 am

Kot2 ada sapa2 dah ada cadangan tentang design baju n sticker bleh gak kita berkongsi kat sini no hal,,nanti aku try tanya member aku tgk kat tempat dia belh buat...
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
akhimizi



Jumlah posting : 93
Age : 36
Lokasi : Pulau Langkawi
Registration date : 21.02.08

PostSubyek: Re: BILA NAK MERIAH?   Mon 01 Dec 2008, 11:42 pm

salam....

eloklah buat terus stiker kereta. jual bagi murah2 jangan mahal2... bagi banyak desing pastu menarik. nanti kursus kita jual terus... apit cekap pasal marketing ni. aku boleh bab promote je. hahah... stiker size ala stiker saya anak malaysia tu. ataupun saiz lesen P yang kotak empat segi. kalau yang saya anak malaysia tu dia panjang elok letak kat cermin belakang kereta. yang saiz p elok tak kat depan cermin ikut saiz macam stiker P merah tu la. hehe

aku cadang ja...
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://e-jazirah.bravehost.com
ntahapa2ntah



Jumlah posting : 102
Registration date : 26.06.08

PostSubyek: Re: BILA NAK MERIAH?   Tue 02 Dec 2008, 10:00 pm

Cantik juga cadangan hang mizi,,bleh diambil kira,,hang try la promote satu langkawi,,bagi depa beli,,aku takat kulim aku bleh janji la,,tapi aku ingat biaq kita buat panjang mcm sticker anak malaysia tu,,lekat kat belakang,,untuk mutu kita buat mcm lesen p,macam mana saudara mizi?
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
jQAF.SKHosba



Jumlah posting : 108
Lokasi : 06000 Jitra, Kedah
Registration date : 25.02.08

PostSubyek: Re: BILA NAK MERIAH?   Wed 03 Dec 2008, 12:17 am

Sokong...aku sokong..tapi hampa jgn juai mahai sgt. agak patot padan la. haha! upload la kat sini contoh sticker tu. senang bagi kawan2 dapat feel dulu nak beli..
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.jqafskh.blogspot.com
Sponsored content




PostSubyek: Re: BILA NAK MERIAH?   Today at 7:56 pm

Kembali Ke Atas Go down
 
BILA NAK MERIAH?
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Forum Komuniti j-QAF JPN Kedah :: Anda bertanya, Jurulatih Utama j-QAF Negeri Kedah menjawab :: Sebarang Persoalan (Ditujukan kepada Semua Jurulatih Utama Negeri Kedah)-
Navigasi: