IndeksGalleryCalendarFAQPencarianPendaftaranAnggotaGroupLogin
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Top posters
jQAF.SKHosba (108)
 
ntahapa2ntah (102)
 
akhimizi (93)
 
Admin (59)
 
alfatoni (59)
 
Abdul Somad (35)
 
tice (31)
 
sppim (23)
 
beta (22)
 
jQAF.SKSiputeh (21)
 
Poll
Forum Menarik?
Ya, Sangat Menarik
35%
 35% [ 51 ]
Ya, Menarik
24%
 24% [ 35 ]
Sederhana Menarik
9%
 9% [ 13 ]
Tidak, Tidak Menarik
7%
 7% [ 10 ]
Tidak, Langsung Tidak Menarik
26%
 26% [ 38 ]
Total Suara : 147
Navigation
 Portal
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian

Share | 
 

 Selagi Mataku Terbuka.....

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
Abdul Somad



Jumlah posting : 35
Registration date : 12.06.08

PostSubyek: Selagi Mataku Terbuka.....   Mon 28 Jul 2008, 1:28 am

Inilah saja waktu yang terluang, selagi dapat jeghe biji mata.....

Bukan senang nak buat ruangan forum ni, tak ghitu? Kalau tak dimanfaatkan betui-betui , rugi.! Saya rasa kawan-kawan kita banyak lagi yang tak ambil kesah dengan ruang ni, tapi bila depa dah mula nanti tak menang nak jawab kita dibuatnya. Tu pun kalau ada masa....

Al-maklum sajalah sebok dan penat disiang hari dengan karenah anak murid kat kelas jawi, tasmik , kbs waktu petang, kbs sabtu, jumaat , isi rekod bacaan bagi lengkap, latihan jawi , kerja rumah, semakan pencapaian bahasa Arab dan macam-macam lagi kerja rutin yang kena buat. Itulah hakikatnya bila kita dah mula masuk ke alam kerjaya, penuh dengan tanggungjawab dan beban hidup semata-mata untuk terus hidup menjadi insan yang sempurna untuk diri, keluarga, masyarakat dan masa depan yang terjamin untuk dunia dan akhirat anak didik di hari muka......ishh, ishh. Kalau macam ni semua, maka tercapailah hasrat j-QAF Pasti Tanpa Gagal.

Ops lupa..... tambah lagi satu tugas untuk GPI Program j-QAF ambilan 2007 diucapkan Selamat Berkursus Pemantapan Guru-Guru Pendidikan Islam Program j-QAF 2008 di semua daerah yang telah diwartakan dalam blog sifu j-QAF Tuan Haji Rushdan. Begitu juga pada JLU-JLU yang terlibat......andalah Tunjang j-QAF Negeri Kedah.....Syabas, Tahniah dan Terima Kasih tak terhingga di atas sumbangan dan semangat juang yang tak luntur padam. Sesungguhnya anda semua memang hebat dan terbukti hebat.......tapi jangan lupa kelas tasmik,kbs dan pemulihan jawi dah la ! ye! hee, hee , Nanti Ustaz Musa cekup pulak..... Laughing

Yaa! .... semoga kursus kita pada tahun 2008 ini semakin mantop dan bertambah-tambah mantop, semoga ada percambahan ilmu dan penemuan idea yang genius dan idea kelas pertama di sepanjang kursus kita nanti. Insya Allah. Tanpa anda, siapalah kami.............Aaameen ! Sleep
ops! Nak tanya ...sapa yang mula-mula guna perkataan mantop?
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ntahapa2ntah



Jumlah posting : 102
Registration date : 26.06.08

PostSubyek: Re: Selagi Mataku Terbuka.....   Mon 28 Jul 2008, 12:29 pm

Mabruk n syabas kat pegawai khas jQAF kubang pasu,,byk sungguh idea n cadangan serta pendapat yang bernas..tahniah,,,teruskan usaha ustaz..kalu ada anugerahla nak bagi pada Tokoh Pegawai jQaf terbaik negri kedah,,memang dapat digonddoii kat ustat somad..mcm mana palk nagn ustat2 dppd masing2,,ayuh kita semarakkan semangar ustat somad ke ppd masing..akhir kata semoga ustat dapt dok pikiaq lagi idea2 yang bernas lagi ampuh untuk tatapan kami semua warga jQAF kedah... Very Happy (xkan xphm lagi kot ustat,,jet2 dah...xbleh lagi ka rabbit )
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
 
Selagi Mataku Terbuka.....
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Forum Komuniti j-QAF JPN Kedah :: Anda Bertanya, Pegawai Khas j-QAF UPI Daerah Menjawab :: Pertanyaan Kepada Pegawai Khas j-QAF Kubang Pasu-
Navigasi: