IndeksGalleryCalendarFAQPencarianPendaftaranAnggotaGroupLogin
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Top posters
jQAF.SKHosba (108)
 
ntahapa2ntah (102)
 
akhimizi (93)
 
Admin (59)
 
alfatoni (59)
 
Abdul Somad (35)
 
tice (31)
 
sppim (23)
 
beta (22)
 
jQAF.SKSiputeh (21)
 
Poll
Forum Menarik?
Ya, Sangat Menarik
35%
 35% [ 51 ]
Ya, Menarik
24%
 24% [ 35 ]
Sederhana Menarik
9%
 9% [ 13 ]
Tidak, Tidak Menarik
7%
 7% [ 10 ]
Tidak, Langsung Tidak Menarik
26%
 26% [ 38 ]
Total Suara : 147
Navigation
 Portal
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian

Share | 
 

 Ke mana JLU Kota Setar?

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
jQAF.SKHosba



Jumlah posting : 108
Lokasi : 06000 Jitra, Kedah
Registration date : 25.02.08

PostSubyek: Ke mana JLU Kota Setar?   Sun 27 Jul 2008, 1:40 pm

Ke mana menghilangnya JLU Kota Setar ni? Sunyi sepi bagai di langgar todak. Ayuh! Meriahkan forum ni... rendeer

p/s jelapang padi dan zz dah menjadi moderator. Mereka mampu memoderasikan forum ni (edit posting, delete posting, kunci posting dan sebagainya. Harap maklum
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.jqafskh.blogspot.com
ntahapa2ntah



Jumlah posting : 102
Registration date : 26.06.08

PostSubyek: Re: Ke mana JLU Kota Setar?   Mon 28 Jul 2008, 12:22 pm

jQAF.SKHosba wrote:
Ke mana menghilangnya JLU Kota Setar ni? Sunyi sepi bagai di langgar todak. Ayuh! Meriahkan forum ni... rendeer

p/s jelapang padi dan zz dah menjadi moderator. Mereka mampu memoderasikan forum ni (edit posting, delete posting, kunci posting dan sebagainya. Harap maklum
Nama pun jlu mestilah bz pak cha...mcm hang gak la,,tapi hang ni 3 in 1..hahahaahh,,aku bila plak nak jadi moderator kok blah sini ni,,kalu nak kira posting dah 3,4 relong dah.. bounce hahahaaha Shocked
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Admin
Admin


Jumlah posting : 59
Age : 38
Registration date : 16.02.08

PostSubyek: Re: Ke mana JLU Kota Setar?   Mon 28 Jul 2008, 12:33 pm

Ntahapa2ntah,

Anda telah dilantik menjadi mode bagi kawasan anda (KBB).
Jaga kawasan elok2 no..
Selamat menjalankan tugas.

Terima kasih

_________________
Kita Sama Sahaja
Bezanya Cuma Amalan Kita
Aku Dengan Caraku Yang Sederhana
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://jqafkedah.forumotion.com
sppim



Jumlah posting : 23
Registration date : 10.06.08

PostSubyek: JLU Kota Setar masih senyap   Fri 07 Nov 2008, 12:03 am

Entahlah, pi mana geng Kota setar, tak dak sorang pun yang aktif dalam forum ni. Mana p Azizi, Hafiz, Hafni dan lain-lain? Kenapa tak join? Sepatutnya hidupkanlah ruangan Kota Setar ni. Tambahan pula ramai yang dah pakai broadband
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
faruok



Jumlah posting : 1
Age : 36
Registration date : 27.07.08

PostSubyek: BROADBAND kota setar   Fri 07 Nov 2008, 3:06 pm

sppim wrote:
Entahlah, pi mana geng Kota setar, tak dak sorang pun yang aktif dalam forum ni. Mana p Azizi, Hafiz, Hafni dan lain-lain? Kenapa tak join? Sepatutnya hidupkanlah ruangan Kota Setar ni. Tambahan pula ramai yang dah pakai broadband

kami tak kemana-mana. ada di sek masing2. cuma sekarang kami tengah memikirkan masa yang sesuai untuk melancarkan serangan farum ni. sekarang strategik sedang dirancang untuk kami membangunkan blog dan URL web kami sendiri. Sabar sebentar lepas ni takut x dan nak jwp persoalan. bersmbung...
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
jQAF.SKHosba



Jumlah posting : 108
Lokasi : 06000 Jitra, Kedah
Registration date : 25.02.08

PostSubyek: Ke mana JLU Kota Setar?   Wed 12 Nov 2008, 9:10 pm

Cuti sekolah cuma 2 hari saja lagi. Nampaknya forum ni akan menjadi sunyi sepi la agaknya. Heh! Selamat bercuti untuk semua guru-guru. Para pegawai pulak jangan la jeles kami pakat cuti ni :-)
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.jqafskh.blogspot.com
akhimizi



Jumlah posting : 93
Age : 36
Lokasi : Pulau Langkawi
Registration date : 21.02.08

PostSubyek: Re: Ke mana JLU Kota Setar?   Wed 19 Nov 2008, 10:00 am

kalau tak cuti pun sepi, cuti lagi sepi la hehehe
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://e-jazirah.bravehost.com
jQAF.SKHosba



Jumlah posting : 108
Lokasi : 06000 Jitra, Kedah
Registration date : 25.02.08

PostSubyek: Ke mana JLU Kota Setar?   Wed 19 Nov 2008, 7:39 pm

Itu la pasai. Akhimizi pun dah lama tak nampak.. sibuk ke? Smile
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.jqafskh.blogspot.com
akhimizi



Jumlah posting : 93
Age : 36
Lokasi : Pulau Langkawi
Registration date : 21.02.08

PostSubyek: Re: Ke mana JLU Kota Setar?   Thu 20 Nov 2008, 12:26 pm

ni dah jengoi balik ni... hangpa jangan buat aku merajuk sekali lagi. hahaha...

melawak ja... mana ada merajuk, berehat jap banyak kerja tak beres.

ni dah cuti boleh la forum 2 sikit... sementara nak pi melancong. hehe

Wassalam.
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://e-jazirah.bravehost.com
Sponsored content




PostSubyek: Re: Ke mana JLU Kota Setar?   Today at 7:52 pm

Kembali Ke Atas Go down
 
Ke mana JLU Kota Setar?
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Forum Komuniti j-QAF JPN Kedah :: Anda bertanya, Jurulatih Utama j-QAF Negeri Kedah menjawab :: Pertanyaan kepada Jurulatih Utama Daerah Kota Setar-
Navigasi: