IndeksGalleryCalendarFAQPencarianPendaftaranAnggotaGroupLogin
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Top posters
jQAF.SKHosba (108)
 
ntahapa2ntah (102)
 
akhimizi (93)
 
Admin (59)
 
alfatoni (59)
 
Abdul Somad (35)
 
tice (31)
 
sppim (23)
 
beta (22)
 
jQAF.SKSiputeh (21)
 
Poll
Forum Menarik?
Ya, Sangat Menarik
35%
 35% [ 51 ]
Ya, Menarik
24%
 24% [ 35 ]
Sederhana Menarik
9%
 9% [ 13 ]
Tidak, Tidak Menarik
7%
 7% [ 10 ]
Tidak, Langsung Tidak Menarik
26%
 26% [ 38 ]
Total Suara : 147
Navigation
 Portal
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian

Share | 
 

 KBS 2009????

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
Abdul Somad



Jumlah posting : 35
Registration date : 12.06.08

PostSubyek: KBS 2009????   Sat 26 Jul 2008, 2:01 am

Mai kita pakat pe clear kbs 2008 dulu. Macamana okey semua dah ka ?
Tahun depan kita pakat mengala, sisiaq , cabut rumput selambau dan bederau petak-petak kbs yang bakal kita pugaq.
Macamana nak buat , kita tunggu taklimat-taklimat seterusnya.... inilah yang dinamakan program. Sentiasa kena update dan
buat tindakan yang bersesuaian dengan keadaan semasa. Janji tak lari dari dasar dan matlamat asal program j-QAF iaitu "j-QAF Tanpa Gagal"

Payah jugak noo ! Mana ada kerja yang senang.....memang kena pikiaq punya. Bagi yang bertanya.....tahniah kerna anta berfikir tentang kerja dan tugas. Yang kita risau ada orang buat kerja tanpa berfikir. Lagi risau kalau ada yang .....tak buat apa-apa dan tak sedaq apa-apa. Tak dak kut no yang pesyen tu.....hee, hee Sleep bounce
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
jQAF.SKHosba



Jumlah posting : 108
Lokasi : 06000 Jitra, Kedah
Registration date : 25.02.08

PostSubyek: Re: KBS 2009????   Sat 26 Jul 2008, 9:07 am

Nampaknya pegawai kita ni mmg suka pikiaq time fresh tgh2 mlm. Kita tgh2 mlm taktau la pikiaq j-QAF ka dak. Heh! Arrr, jom pakat setel KBS. KBS ni lambat kat budak nak bulih baca tahiyat dan doa lepas wuduk dan lain2 lagi bacaan yang panjang2. yang pendek2 tu insyaAllah under control lagi. kena bagi ayat pastu suruh balik baca kat rumah dengan pantauan waris kot no. Kita buat borang bagi waris sign bila depa baca. relevan tak? Very Happy Question
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.jqafskh.blogspot.com
jelapang padi



Jumlah posting : 14
Age : 37
Lokasi : alor star
Registration date : 08.07.08

PostSubyek: Re: KBS 2009????   Sat 26 Jul 2008, 11:34 am

relevan...relevan...saya suTUJU
tapi sebelum bagi borang tuh, saya sarankan kita selalu buat latih tubi bacaan dalam solat setiap kali sebelum mula PnP
atau 5 minit sebelum tamat PnP.
kaedah ini selalu digunakan oleh GPI, TERIMA KASIH sekali lagi kepada GPI atas idea dan pengalaman anda.
kaedah ini saya nampak ada keberkesanannya.
walaupun bebudak tu tak kenal bacaan tapi sebut saja doa iftitah dia dah hafaz dengan lancar cyclops
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
jQAF.SKHosba



Jumlah posting : 108
Lokasi : 06000 Jitra, Kedah
Registration date : 25.02.08

PostSubyek: Re: KBS 2009????   Sun 27 Jul 2008, 11:40 am

arrr..betul tu.walaupun j-QAF ni agenda besar negara dan di rancang dengan begitu teliti, namun kita jangan lupa untuk menimba ilmu dari orang berpengalaman. Macam GPI dan guru KAFA.

Mengenai borang tu, rasanya elok kalau kalau kita letakkan ayat bacaan sekali dalam borang tu. bahagian atas letak ayat, bahagian bawah letak 'column' untuk waris sign.
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.jqafskh.blogspot.com
Sponsored content




PostSubyek: Re: KBS 2009????   Today at 7:53 pm

Kembali Ke Atas Go down
 
KBS 2009????
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Forum Komuniti j-QAF JPN Kedah :: Anda Bertanya, Pen Pengarah Kanan j-QAF JPN Kedah Menjawab :: Permasalahan Mengenai Kem Bestari Solat-
Navigasi: