IndeksGalleryCalendarFAQPencarianPendaftaranAnggotaGroupLogin
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Top posters
jQAF.SKHosba (108)
 
ntahapa2ntah (102)
 
akhimizi (93)
 
Admin (59)
 
alfatoni (59)
 
Abdul Somad (35)
 
tice (31)
 
sppim (23)
 
beta (22)
 
jQAF.SKSiputeh (21)
 
Poll
Forum Menarik?
Ya, Sangat Menarik
35%
 35% [ 51 ]
Ya, Menarik
24%
 24% [ 35 ]
Sederhana Menarik
9%
 9% [ 13 ]
Tidak, Tidak Menarik
7%
 7% [ 10 ]
Tidak, Langsung Tidak Menarik
26%
 26% [ 38 ]
Total Suara : 147
Navigation
 Portal
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian

Share | 
 

 Blog dan lamanweb j-QAF banyak tumbuh la ni......

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
Abdul Somad



Jumlah posting : 35
Registration date : 12.06.08

PostSubyek: Blog dan lamanweb j-QAF banyak tumbuh la ni......   Wed 16 Jul 2008, 12:26 am

Terima kasih daun keladi kepada yang memuji. Maaf lambat bals pujian tu, bukannya apa, la ni banyak blog baru j-QAF berada dimaya , so dok klebek yang baru je la...... almaklum....baru katakan. Nak kena tengok, baca kelbek sana sini, boleh tumpang sekaki ka dak dan macam-macam lagi la. Yang syoknya dok heran macammana depa buat blog ni ? teringin nak buka blog juga rasanya. Baru orang kata kita ni advance sikit. Lepas tu dipuji pula..... hee,hee, tak gitu Sheikh Mat Isa Hosba dan Maulana Akmal ? Apa pun ...jangan terpengaruh dengan pujian, kerana pujian yang bersandarkan syukur pada Ilahi saja yang terbaik untuk kita.

Di kesempatan in saya nak ucap terima kasih pada seluruh warga j-QAF daerah Kubang Pasu yang hadir pada Program Peningkatan Profesionalisma di IPDA tempoh hari. Jika ada tak kena kat mana-mana saya minta maaf banyak-banyak laa.... lain kali nak panggil lagi ...... sambil seloroh Pengarah kata hari tu, kalau nak uji komitmen guru-guru j-QAF, panggil perjumpaan pada hari Jumaat pulak.... boleh kut noo....hee,hee.
Laughing

Di samping tu nak peringat juga lee, bahwa 6 bulan ke dua ni kita semua akan jadi sedikit sebok dengan program sana sini, puasa dan kursus. Jadi diharapkan semua warga j-QAF tak memperlahankan proses p&p dalam dan luar bilik darjah. Kesian kat murid-murid yang mai ke sekolah, depa nak bawa balik ilmu ke rumah! Dan kesian juga dekat kita bila timbul masalah kat murid , guru yang bertanggungjawab dan kena selesaikan masalah - masalah murid keciciran dalam program j_QAF. Cuba buat seperti yang disarankan oleh Ustaz Shamsuddin JUSA C ; Lajukan sukatan dari biasa dan pulihkan yang keciciran. Yang pasti....Pastikan j-QAF Tidak Gagal !. Jumpa lagi !
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
jQAF.SKHosba



Jumlah posting : 108
Lokasi : 06000 Jitra, Kedah
Registration date : 25.02.08

PostSubyek: Re: Blog dan lamanweb j-QAF banyak tumbuh la ni......   Wed 16 Jul 2008, 10:15 am

A ah. tumbuh macam cendawan lepas hujan. tak sempat nak baca dah setengah tu. tapi ok la. nampaknya perkembangan ICT dah digunakan oleh guru GPI n GPI j-QAF kita dah. Tak la nampak ustaz dah ustazah buta ICT. Paling kurang pun, 'kelabu' ja. boleh nampak lagi. Tak la sampai buta. Tahniah untuk kita Very Happy
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.jqafskh.blogspot.com
akhimizi



Jumlah posting : 93
Age : 36
Lokasi : Pulau Langkawi
Registration date : 21.02.08

PostSubyek: Re: Blog dan lamanweb j-QAF banyak tumbuh la ni......   Mon 28 Jul 2008, 5:48 pm

salam...

ustaz somad,

kebanyakan idea ustaz hebat-hebat belaka. saya teruja dan kalau ustaz betui2 nak buka blog sendiri saya buleh nak tolong setup akaunnya. lepas tu ustaz bolehlah salurkan idea-idea ustaz dalam tu.

saya rasa rugi kalau ustaz tak ada blog. skurang2nya akan jadi rujukan.

kalau org lain tengok orang lain ambik manfaat, pahala buleh kita. hehe

sekadar pandangan je ustaz somad no. jangan marah la.. saya tahu ustaz pun terer ICT. saya cuma nak tolong je kalau ustaz bersedia nak buka blog bagitahu saya via sms pun takpe. ws.
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://e-jazirah.bravehost.com
jQAF.SKHosba



Jumlah posting : 108
Lokasi : 06000 Jitra, Kedah
Registration date : 25.02.08

PostSubyek: Re: Blog dan lamanweb j-QAF banyak tumbuh la ni......   Tue 29 Jul 2008, 9:19 am

Ar, tunggu apa lagi Ust Somad. Dah ada orang offer tu. Jom meriahkan dengan diari pulak menggunakan blog. Sekurang2nya ada la kenangan aktiviti yang kita lakukan harian, mingguan atau bulanan. Akhimizi nak buat pahala tu...

p/s jQAF.SKHosba sokong je. Dapat pahala jugak ke? Very Happy
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.jqafskh.blogspot.com
ntahapa2ntah



Jumlah posting : 102
Registration date : 26.06.08

PostSubyek: Re: Blog dan lamanweb j-QAF banyak tumbuh la ni......   Tue 29 Jul 2008, 11:30 am

Satu lagi saya cadang apa salahnya kita kumpul semua koleksi cetusan minda n hati ustat somad boh satu tajuk asing dalam forum ni,,buat la tajuk apa2 pun apa yang ustat somad post kita boh n muatkan dalam tajuk tu...senang sket kita nak jengui2 baca...
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: Blog dan lamanweb j-QAF banyak tumbuh la ni......   Today at 7:53 pm

Kembali Ke Atas Go down
 
Blog dan lamanweb j-QAF banyak tumbuh la ni......
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Forum Komuniti j-QAF JPN Kedah :: Anda Bertanya, Pegawai Khas j-QAF UPI Daerah Menjawab :: Pertanyaan Kepada Pegawai Khas j-QAF Kubang Pasu-
Navigasi: