IndeksGalleryCalendarFAQPencarianPendaftaranAnggotaGroupLogin
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Top posters
jQAF.SKHosba (108)
 
ntahapa2ntah (102)
 
akhimizi (93)
 
Admin (59)
 
alfatoni (59)
 
Abdul Somad (35)
 
tice (31)
 
sppim (23)
 
beta (22)
 
jQAF.SKSiputeh (21)
 
Poll
Forum Menarik?
Ya, Sangat Menarik
35%
 35% [ 51 ]
Ya, Menarik
24%
 24% [ 35 ]
Sederhana Menarik
9%
 9% [ 13 ]
Tidak, Tidak Menarik
7%
 7% [ 10 ]
Tidak, Langsung Tidak Menarik
26%
 26% [ 38 ]
Total Suara : 147
Navigation
 Portal
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian

Share | 
 

 kedah (jitra) ke penang (dlm pulau pun boleh)

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
azuan



Jumlah posting : 7
Registration date : 27.12.09

PostSubyek: kedah (jitra) ke penang (dlm pulau pun boleh)   Mon 12 Apr 2010, 9:11 pm

sape2 yang berminat nak buat pertukaran suka sama suka bolehlah. jqaf pend. islam sahaja! kepada yg berada dalam pulau pun akan dpertimbangkan.. klu berminat boleh reply dalam forum nie @ e-mail saya (azuanmatun8283@yahoo.com.my) nnti saya respon.. cuma bagitau jqaf thun bile, di sekolah mane, no. telfon (klu xkeberatan).. rendeer
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
kurkum



Jumlah posting : 8
Registration date : 14.10.09

PostSubyek: sms segera   Thu 15 Apr 2010, 6:40 pm

cepat sms 0124978237 nak balik jitra...
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
azuan



Jumlah posting : 7
Registration date : 27.12.09

PostSubyek: balas   Thu 15 Apr 2010, 7:42 pm

kan dah pesan bagitau la, sk mane? tahun bile? jqaf p.islam kan?
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
kurkum



Jumlah posting : 8
Registration date : 14.10.09

PostSubyek: Re: kedah (jitra) ke penang (dlm pulau pun boleh)   Thu 15 Apr 2010, 11:17 pm

skolah kat gombak batch 2006 nak wt 3pnjuru,ngajar kat mane?
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
arissa



Jumlah posting : 21
Lokasi : kedah
Registration date : 07.10.09

PostSubyek: Re: kedah (jitra) ke penang (dlm pulau pun boleh)   Sat 17 Apr 2010, 12:10 pm

azuan wrote:
sape2 yang berminat nak buat pertukaran suka sama suka bolehlah. jqaf pend. islam sahaja! kepada yg berada dalam pulau pun akan dpertimbangkan.. klu berminat boleh reply dalam forum nie @ e-mail saya (azuanmatun8283@yahoo.com.my) nnti saya respon.. cuma bagitau jqaf thun bile, di sekolah mane, no. telfon (klu xkeberatan).. rendeer

jqaf 2008,sek kt lgkwi,0126605845
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
azuan



Jumlah posting : 7
Registration date : 27.12.09

PostSubyek: maklumat terkini   Mon 19 Apr 2010, 4:46 pm

saya baru dapat makmulat xrasmi.... katanye jqaf xleh dah nak tukar suka sama suka dah,,,, kena isi melalui on-line ja.. sape dapat maklumat terkini kongsi2 la sama!!!!!!!!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
kurkum



Jumlah posting : 8
Registration date : 14.10.09

PostSubyek: Re: kedah (jitra) ke penang (dlm pulau pun boleh)   Mon 19 Apr 2010, 5:13 pm

btui ka?ada surat dr KPM ka?
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ntahapa2ntah



Jumlah posting : 102
Registration date : 26.06.08

PostSubyek: Re: kedah (jitra) ke penang (dlm pulau pun boleh)   Mon 19 Apr 2010, 10:51 pm

azuan wrote:
saya baru dapat makmulat xrasmi.... katanye jqaf xleh dah nak tukar suka sama suka dah,,,, kena isi melalui on-line ja.. sape dapat maklumat terkini kongsi2 la sama!!!!!!!!
Berkemungkinan benda ini bleh berlaku..apa2pun tunggu surat rasmi dulu..kalu kulim xmau ka?
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ntahapa2ntah



Jumlah posting : 102
Registration date : 26.06.08

PostSubyek: Re: kedah (jitra) ke penang (dlm pulau pun boleh)   Mon 19 Apr 2010, 10:52 pm

Kalu tukaq p kulim @ bagan serai mau x?bukan jauh pun ke penang..
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
azuan



Jumlah posting : 7
Registration date : 27.12.09

PostSubyek: luahan je   Tue 20 Apr 2010, 10:44 pm

kepada kurkum,, sy dah ada pgalaman pasai tukar2 nie... bila awk kata " cepat nak blik jitra" sy rasa nak t'gelak pun ada!!! sya dah smbang nga ust. somad + ust. azmi..... mcm2 cara rayuan sy buat tp smua x dilayan... sy pernah guna orng politik (adun) xjalan jgak... bila awk kata cmtu t'kilan pun ada jgak... bkan senang nak tukar nie... kcuali ada cable betul2 kuat.... boleh la kata "cepat" sy bukan muhyidin yassin.... pastu nak tukaq plak 3 pnjuru... sy tukaq suka sama suka pun... yg lulus cuma sebelah pihak ja. sakit jantung di buatnya... ape2 pun kurkum cuba2lah berurusan nga org besaq2 nun tgk cmne... cari pengalaman!!!! klu kita xda saudara mara nga depa jgn harap la depa nak layan..... itulah realiti hidup!!!! klu nak smbang lebih lg masuk la ke facebook saya "azuan abdullah wan" apepun syukran krna respon...
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
azuan



Jumlah posting : 7
Registration date : 27.12.09

PostSubyek: hai2...   Tue 20 Apr 2010, 10:49 pm

kpd ntahapa2ntah, sy ngaja di batu feringghi klu nga kulim @bagan serai putih mata la..... isteri sy yg ngaja d jitra!!!! anta org johor ka? syukran.
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
azuan



Jumlah posting : 7
Registration date : 27.12.09

PostSubyek: langkawi   Tue 20 Apr 2010, 10:53 pm

kpd arissa, sy pernah pi langkawi kena ombak pening longlai sy nga isteri sy... cmne la nak pi ngaja sana.. lg pun xda kaitan pun nga sy kan? sy nak isteri sy ikut sy ke penang bkan ke langkawi.... syukran krna respon.
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
RUHILL



Jumlah posting : 7
Registration date : 01.03.11

PostSubyek: dah bertukar ke?   Tue 01 Mar 2011, 7:58 pm

saya j-qaf di pulau pinang georgetown....saya nak tukaq ke jitra
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: kedah (jitra) ke penang (dlm pulau pun boleh)   Today at 1:39 am

Kembali Ke Atas Go down
 
kedah (jitra) ke penang (dlm pulau pun boleh)
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Forum Komuniti j-QAF JPN Kedah :: Macam-macam j-QAF :: Pertukaran Guru Pendidikan Islam Program j-QAF-
Navigasi: