IndeksGalleryCalendarFAQPencarianPendaftaranAnggotaGroupLogin
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Top posters
jQAF.SKHosba (108)
 
ntahapa2ntah (102)
 
akhimizi (93)
 
Admin (59)
 
alfatoni (59)
 
Abdul Somad (35)
 
tice (31)
 
sppim (23)
 
beta (22)
 
jQAF.SKSiputeh (21)
 
Poll
Forum Menarik?
Ya, Sangat Menarik
35%
 35% [ 51 ]
Ya, Menarik
24%
 24% [ 35 ]
Sederhana Menarik
9%
 9% [ 13 ]
Tidak, Tidak Menarik
7%
 7% [ 10 ]
Tidak, Langsung Tidak Menarik
26%
 26% [ 38 ]
Total Suara : 147
Navigation
 Portal
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian

Share | 
 

 MODUL TERKINI KAEDAH CEPAT BACA AL-QURAN

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
nurhumaira



Jumlah posting : 5
Registration date : 18.06.08

PostSubyek: MODUL TERKINI KAEDAH CEPAT BACA AL-QURAN   Sun 22 Jun 2008, 4:41 pm

salam

saya ni cuma nak cadangkan kepada para ju terutama ju yang pergi ke kursus iqra' supaya buatkan modul terkini kaedah cepat baca al-quran dan kemudian send kat web akhimizi (e-jazirah) atau kat mana-mana yang boleh didownlod. atau send ke JPN untuk buat buku, tapi lambat kot tera buku nak publish. kalau send ke website cepat sikit. saya ada juga cadangan nak buat tapi tak sempat2 lagi.

komen lah.

wasalam.
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
lebai_jqaf



Jumlah posting : 13
Registration date : 13.06.08

PostSubyek: Re: MODUL TERKINI KAEDAH CEPAT BACA AL-QURAN   Mon 23 Jun 2008, 9:58 am

cantik juga cadangan tuee demi kebaikan bersama
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
alor star



Jumlah posting : 6
Registration date : 18.06.08

PostSubyek: Re: MODUL TERKINI KAEDAH CEPAT BACA AL-QURAN   Mon 23 Jun 2008, 4:18 pm

ya lah sekarang zaman serba segera makanan segera,mee segera,minuman segera,baca quran pun nak segera jugalah kan he he bukan segera sudah .......tapi segera menguasai bacaan quran.....
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
abuanas5225



Jumlah posting : 4
Registration date : 27.08.08

PostSubyek: kaedah cepat quran   Mon 12 Jan 2009, 11:08 pm

segak cadangan tu... tapi kita kena kongsi idea untuk buat modul tu...sape yang ade idea bleh kongsi jangan dok harap sangat kat ju...kadang 2 idea kita lebih baik jika nak buat kebaikan inshaallah Allah tolong Razz
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: MODUL TERKINI KAEDAH CEPAT BACA AL-QURAN   Today at 7:52 pm

Kembali Ke Atas Go down
 
MODUL TERKINI KAEDAH CEPAT BACA AL-QURAN
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Forum Komuniti j-QAF JPN Kedah :: Anda Bertanya, Pen Pengarah Kanan j-QAF JPN Kedah Menjawab :: Permasalahan Mengenai Model Khatam Al-Quran-
Navigasi: