IndeksGalleryCalendarFAQPencarianPendaftaranAnggotaGroupLogin
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Top posters
jQAF.SKHosba (108)
 
ntahapa2ntah (102)
 
akhimizi (93)
 
Admin (59)
 
alfatoni (59)
 
Abdul Somad (35)
 
tice (31)
 
sppim (23)
 
beta (22)
 
jQAF.SKSiputeh (21)
 
Poll
Forum Menarik?
Ya, Sangat Menarik
35%
 35% [ 51 ]
Ya, Menarik
24%
 24% [ 35 ]
Sederhana Menarik
9%
 9% [ 13 ]
Tidak, Tidak Menarik
7%
 7% [ 10 ]
Tidak, Langsung Tidak Menarik
26%
 26% [ 38 ]
Total Suara : 147
Navigation
 Portal
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian

Share | 
 

 Pengurusan KBS 2009 ????

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
jqafskkedawang



Jumlah posting : 4
Registration date : 15.05.08

PostSubyek: Pengurusan KBS 2009 ????   Wed 18 Jun 2008, 3:53 pm

Assalamualaikum...
Salam Ukhuwah!

Sekadar ingin bertanya sahabat guru2 jqaf di sekolah2 seluruh kedah dan malaysia...
Anda semua dah pikiaq macamana nak menguruskan KBS tahun hadapan ( tahun 1,2,3,4 dan 5)?
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
alor star



Jumlah posting : 6
Registration date : 18.06.08

PostSubyek: Re: Pengurusan KBS 2009 ????   Wed 18 Jun 2008, 8:00 pm

spayah-payah x pyh buat. Kenapa x dak pun sapa-sapa dari PPD atau JPN, us musa ka untuk jawab soalan ni. Kalau boleh tanya Us Rushdan. Mungkin mereka x tau kut ada forum ni.
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
jQAF.SKHosba



Jumlah posting : 108
Lokasi : 06000 Jitra, Kedah
Registration date : 25.02.08

PostSubyek: :-)   Thu 19 Jun 2008, 10:47 am

salam semua...

ALOR STAR perasan tak ada user name "sppim" dalam forum ni? Itu wakil dari SPPIM JPNK. Kalau mereka tak respon, sibuk la agaknya tu. Wallahu Aklam Smile
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.jqafskh.blogspot.com
beta



Jumlah posting : 22
Registration date : 12.06.08

PostSubyek: KBS 2009   Wed 09 Jul 2008, 10:39 pm

Kalau hampa dengan 4 aliran dah pening, depa ada berapa ratus sekolah, jenuh fikiaq.
Jangan dok salah orang cari idea, kalau rasa terbaik kongsi ngan kawan
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
lebai_jqaf



Jumlah posting : 13
Registration date : 13.06.08

PostSubyek: Re: Pengurusan KBS 2009 ????   Thu 10 Jul 2008, 9:47 am

jgn la dok ampu sangat!!!!!!! semua nak tanya us Rushdan jenuh la kawan. pegawai lain blehh jawab juga kita jgn anggap org len tak buat keja aku setuju ngn hosba dan betoi kata beta kita nie jaga satu sekolah saja tue pun budak baru ciput ...... memba kita baru ajak kita pakat2 pikiaq yang dok pi tuding jari kat org len tu pasai apa jgn jadi pemalas utk pikiaq...... bg la cadangan apa pun tak salah jgn tuding kat org dah laa salahh tueeee......
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: Pengurusan KBS 2009 ????   Today at 7:55 pm

Kembali Ke Atas Go down
 
Pengurusan KBS 2009 ????
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Forum Komuniti j-QAF JPN Kedah :: Anda Bertanya, Pen Pengarah Kanan j-QAF JPN Kedah Menjawab :: Permasalahan Mengenai Kem Bestari Solat-
Navigasi: