IndeksGalleryCalendarFAQPencarianPendaftaranAnggotaGroupLogin
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Top posters
jQAF.SKHosba (108)
 
ntahapa2ntah (102)
 
akhimizi (93)
 
Admin (59)
 
alfatoni (59)
 
Abdul Somad (35)
 
tice (31)
 
sppim (23)
 
beta (22)
 
jQAF.SKSiputeh (21)
 
Poll
Forum Menarik?
Ya, Sangat Menarik
35%
 35% [ 51 ]
Ya, Menarik
24%
 24% [ 35 ]
Sederhana Menarik
9%
 9% [ 13 ]
Tidak, Tidak Menarik
7%
 7% [ 10 ]
Tidak, Langsung Tidak Menarik
26%
 26% [ 38 ]
Total Suara : 147
Navigation
 Portal
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian

Share | 
 

 Ruangan Khas Bahasa Arab(ARABIC CORNER)

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
tice



Jumlah posting : 31
Registration date : 09.10.08

PostSubyek: Ruangan Khas Bahasa Arab(ARABIC CORNER)   Thu 20 Nov 2008, 8:41 am

salams ustaz..ADMIN

tice ada satu cadangan dan juga berupa PERMINTAAN..

apakata ustazADMIN mewujudkan ARABIC CORNER khas untuk pengunjung yang ingin mendalami arabic macam tice ni..UstazADMIN boleh jer memuatkan apa-apa panduan/bimbing/guidance bagi early learners macam tice ni..

Walaupun pernah mengikuti kursus basic arabic kat INTAN, tice rasa masih belum mencukupi kerana di sana kami berkursus secara intensive selama 2 minggu dan masa/ruang untuk berkomunikasi dan latihan membina ayat-ayat amat terhad..

So,kalau ustaz wujudkan ruangan arabic di sini alangkah bagusnyer..dapatlah tice
memrefreshkan apa-apa yang telah tice pelajari...Mungkin ada lagi pengunjung kat sini yang berminat nak memantapkan arabic boleh jer p kat ruangan nie..

Dan lagi 1 permintaan tice...untuk merealisasikan program nie ustazADMIN highlightkan ler kat muka depan blog nie..'FORUM'(pernah tice cadangkan dulu) dan 'ARABIC CORNER'..maksud tice ustaz sparklekan perkataan FORUM dan ARABIC CORNER.. sure ramai peminatnyer dengan izin Allah..

p/sHarap ustaz faham yer apa tice maksudkan dgn 'sparkle'..

syukran jazillan ya USTAZ ADMIN..atas segalanya
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Admin
Admin


Jumlah posting : 59
Age : 38
Registration date : 16.02.08

PostSubyek: Ruangan Khas Bahasa Arab(ARABIC CORNER)   Thu 20 Nov 2008, 1:43 pm

Salam..

Cadangan dan idea yang menarik.
Terima kasih di atas cadangan.
Admin akan berbincang mengenai hal ini.

Syukran..

_________________
Kita Sama Sahaja
Bezanya Cuma Amalan Kita
Aku Dengan Caraku Yang Sederhana
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://jqafkedah.forumotion.com
alfatoni



Jumlah posting : 59
Age : 36
Registration date : 06.06.08

PostSubyek: Re: Ruangan Khas Bahasa Arab(ARABIC CORNER)   Thu 27 Nov 2008, 1:33 pm

Em, tice ni punya idea yang inovatif ye. Ya,apa tunggu lagi us.Admin boleh la mulakan langkah pertama wat skit-skit Basketball
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Admin
Admin


Jumlah posting : 59
Age : 38
Registration date : 16.02.08

PostSubyek: Ruangan Khas Bahasa Arab(ARABIC CORNER)   Fri 28 Nov 2008, 11:36 pm

Salam,

ingat nak mula juga. Tapi taktau pulak nak mula macamana. Hehe! Very Happy alfatoni tolong la..

tice boleh terangkan sikit tak berkaitan topik yang dah diajar di INTAN tu. boleh juga jadikan panduan dan boleh letak sasaran nanti. Kawan-kawan admin kat sini ramai yang power-power. Cuma takmau nak mengatifkan diri ja.

_________________
Kita Sama Sahaja
Bezanya Cuma Amalan Kita
Aku Dengan Caraku Yang Sederhana
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://jqafkedah.forumotion.com
Sponsored content




PostSubyek: Re: Ruangan Khas Bahasa Arab(ARABIC CORNER)   Today at 1:37 am

Kembali Ke Atas Go down
 
Ruangan Khas Bahasa Arab(ARABIC CORNER)
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Forum Komuniti j-QAF JPN Kedah :: Macam-macam j-QAF :: Pendapat / Cadangan / Komen Anda Untuk Penambahbaikan Forum-
Navigasi: