IndeksGalleryCalendarFAQPencarianPendaftaranAnggotaGroupLogin
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Top posters
jQAF.SKHosba (108)
 
ntahapa2ntah (102)
 
akhimizi (93)
 
Admin (59)
 
alfatoni (59)
 
Abdul Somad (35)
 
tice (31)
 
sppim (23)
 
beta (22)
 
jQAF.SKSiputeh (21)
 
Poll
Forum Menarik?
Ya, Sangat Menarik
35%
 35% [ 51 ]
Ya, Menarik
24%
 24% [ 35 ]
Sederhana Menarik
9%
 9% [ 13 ]
Tidak, Tidak Menarik
7%
 7% [ 10 ]
Tidak, Langsung Tidak Menarik
26%
 26% [ 38 ]
Total Suara : 147
Navigation
 Portal
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian

Share | 
 

 Update Website SPPIM Kedah

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
jQAF.SKHosba



Jumlah posting : 108
Lokasi : 06000 Jitra, Kedah
Registration date : 25.02.08

PostSubyek: Update Website SPPIM Kedah   Wed 11 Jun 2008, 11:35 am

Salam semua...

Kenapa webmaster tak update web sppim ni?
Bz agaknya?
Last aktiviti yg tahun lepas punya tu. Tahun ni belum ada aktiviti ke?

Harap dipertimbangkan. Terima kasih Very Happy Very Happy Very Happy
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.jqafskh.blogspot.com
sppim



Jumlah posting : 23
Registration date : 10.06.08

PostSubyek: Re: Update Website SPPIM Kedah   Wed 11 Jun 2008, 12:40 pm

Assalamualaikum! Terima kasih kerana melawat laman web ini. Saya rasa kita perlukan masa dan moderator yang sepenuh masa bagi sentiasa update web ni. Dipohon kerjasama rakan-rakan yang ada kepakaran untuk membantu termasuklah anda 'Pak Cha' yang memang pakar dlm bidang ini. Insya Allah kita akan masukkan maklumat terbaru dlm masa terdekat.
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
jQAF.SKHosba



Jumlah posting : 108
Lokasi : 06000 Jitra, Kedah
Registration date : 25.02.08

PostSubyek: Re: Update Website SPPIM Kedah   Sat 14 Jun 2008, 10:04 am

Erm...mungkin sbb webmaster tak dapat info atau bahan-bahan terkini yang perlu dimasukkan ke dalam web. Jadi, kepada sesiapa yang berkenaan,boleh masukkan info atau maklumat berserta gambar atau bahan-bahan ke e-mel webmaster. nanti dia updatekan la.. SPPIM boleh bagi bahan, webmaster update. Saya bagi cadangan je la Very Happy
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.jqafskh.blogspot.com
akhimizi



Jumlah posting : 93
Age : 36
Lokasi : Pulau Langkawi
Registration date : 21.02.08

PostSubyek: Re: Update Website SPPIM Kedah   Mon 16 Jun 2008, 3:40 pm

Salam j-QAF

jQAF.SkHosba - Kalam dah kuwais. tob'an. Lau Ma fi syaik ma fish hagah lit tajdid.

SPPIM - Kalau ada bahan dan arahan saya akan update. Ws.

AKHIMIZI - Bukan malas, kalau malas dari awal dah tak buat. Hahaha...
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://e-jazirah.bravehost.com
Sponsored content




PostSubyek: Re: Update Website SPPIM Kedah   Today at 7:55 pm

Kembali Ke Atas Go down
 
Update Website SPPIM Kedah
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Forum Komuniti j-QAF JPN Kedah :: Macam-macam j-QAF :: Pendapat / Cadangan / Komen Anda (Ketegori Umum)-
Navigasi: